region-ostergotland

Jobba på 1177

1177, telefon, växeltelefonist

Välkommen till en unik arbetsplats där alla som arbetar är sjuksköterskor. 1177 finns för att ge stöd och hjälpa invånare till god hälsa och rätt vård.

Om 1177

Sjukvårdsrådgivningen 1177 är nationell och bedrivs dygnet runt i alla regioner i Sverige. Samtal kommer från flera läns befolkningar. Via tjänsten gör sjuksköterskorna kvalificerade medicinska bedömningar, ger egenvårdsråd och hänvisar till rätt vårdnivå.

Till din hjälp i arbetet har du ett symtombaserat beslutsstöd och följer en strukturerad samtalsprocess.

1177 Östergötland som arbetsplats

1177 arbetar i en öppen kontorsmiljö nära resecentrum i Linköping med utmärkta pendlingsmöjligheter. Arbetsklimatet är öppet där alla månar om varandra och vid behov hjälps åt med svåra bedömningar.

Du som nyanställd genomgår ett gediget introduktionsprogram med både teoretisk och praktisk utbildning. Du får två personliga handledare som du har som stöd och bollplank. Detta för att du ska få så goda förutsättningar som möjligt att känna dig trygg i din roll.

Du har ett önskeschema vilket innebär att du själv lägger förslag till schema utifrån fastställda regler. Därigenom har du stor möjlighet att påverka din lön genom hur du förlägger din arbetstid.

Under varje schemaperiod, som är 10-12 veckor, har du under två arbetsdagar möjlighet till personlig kompetensutveckling. Det kan handla om att besöka en annan vårdenhet, handleda i samtalsmetodik eller följa upp egna rådgivningssamtal.

Vill du jobba på 1177?

Som sjuksköterska på1177 bör du ha en bred erfarenhet, gedigna medicinska kunskaper och god förmåga att kommunicera med patienter eller deras företrädare. Det är meriterande om du har någon specialistutbildning.

Rådgivning per telefon kräver en väl utvecklad samtalsteknik, ett aktivt lyssnande och en förmåga att ta självständiga beslut.

Alla jobb på 1177 annonseras via Lediga jobb.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Sök jobb hos oss

Läkare som står i en korridor

Här hittar du alla lediga jobb inom Region Östergötland. Varmt välkommen med din ansökan!

Region Östegötlands logotyp

Region Östergötland

581 91 Linköping

Organisationsnummer:
23 21 00-0040

Telefon: 010-103 00 00 (växel)

Sociala medier