region-ostergotland

Om webbplatsen

Regionostergotland.se är Region Östergötlands officiella webbplats med information om vår verksamhet.

Webbplatsen riktar sig framförallt till medborgare, framtida medarbetare, studenter, forskare, vårdgivare, samarbetspartners och media. Vårt mål är att du snabbt ska hitta den information du behöver oavsett om du använder en dator, surfplatta eller mobiltelefon. Har du generella frågor om webbplatsen, kontakta oss gärna.

Information till patienter och närstående om hälsa, sjukvård och tandvård, kontaktuppgifter till vården finns på 1177.se Länk till annan webbplats..

Information för vårdgivare och samarbetsparter nås via vardgivarwebb.regionostergotland.se Länk till annan webbplats..

Om nya webbplatsen

På nya regionostergotland.se är det enklare och smidigare att hitta det du söker. Med ny teknisk plattform, struktur och modernare utseende skapas hållbara förutsättningar för tydlighet och tillgänglighet. Målet är att skapa goda och attraktiva livsvillkor, nu och för livet framåt.

Nyheter

  • Enklare att hitta rätt - ny teknisk plattform, struktur och modernare utseende
  • Snabb ingång till vård på 1177.se Länk till annan webbplats., där all information om vård, behandling, kliniker och mottagningar finns
  • Tillgängligare kommunikation för press och media

Lanseringen av nya regionostergotland.se är ett steg i det långsiktiga arbetet med Region Östergötlands webbstrategi. Webbplatsen är byggd utifrån användartester, omvärldsbevakning och statistik. Utveckling och fler steg följer för Region Östergötlands samtliga webbplatser, där samma webbpubliceringssystem, Sitevision, används genomgående.

Lyssna på webbplatsen

Webbplatsen använder tjänsten Readspeaker för att läsa upp innehållet. Användare kan välja att lyssna på en ljudversion av innehållet medan de följer med i markerad text, vilket förbättrar tillgängligheten och gör skriftligt innehåll åtkomligt för fler.

Personuppgifter

Läs om hur vi behandlar personuppgifter.

Tyck till om vår webbplats

Vi jobbar kontinuerligt med förbättringar och vill gärna veta vad du tycker om webbplatsen, så kontakta oss gärna via e-post:

webb@regionostergotland.se

Ansvarig utgivare för webbplatsen

Anna Bowall, kommunikationsdirektör, Region Östergötland.

Region Östegötlands logotyp

Region Östergötland

581 91 Linköping

Organisationsnummer:
23 21 00-0040

Telefon: 010-103 00 00 (växel)

Sociala medier