Region Östergötland

Kommande konferenser

Konferenser, seminarium och möten är en stor del av det som händer på EU-nivå och flertalet evenemang anordnas varje dag i Bryssel och på andra platser i Europa. För att underlätta för våra besökare och nyhetsbrevsprenumeranter samlar vi på EU-kontoret här alla större evenemang på ett och samma ställe.

Om något evenemang som är förlagt till Bryssel är av intresse men du själv inte kan delta, hör av dig till EU-kontoret så ser vi om vi har möjlighet att närvara.

 • Innovation Week 2019

  Nästa vecka går den årligt återkommande innovationsveckan av stapeln. Innovation Week är en vecka fylld av inspiration, innovation och möten. Ta del av en mängd aktiviteter med tema innovation och entreprenörskap runt om i hela Östergötland mellan den 4 och 10 november.

  30 oktober 2019


 • SKL publicerar en uppföljning av kommuner och regioners åtaganden inom EU-handslaget

  Den nya rapporten ämnar att följa upp lokala och regionala åtaganden samt lyfta goda exempel på hur man på olika sätt kan främja Sveriges delaktighet i EU. I rapporten beskrivs bl.a. arbetet som Region Östergötland och de deltagande östgötska kommunerna genomfört.

  23 oktober 2019


 • Research & Innovation Days 2019

  Under veckan har den första upplagan av Research & Innovation Days ägt rum i Bryssel. EU-kommissionen står som värd och det är planerat att bli ett årligen återkommande evenemang.

  25 september 2019


 • Samråd öppnat för Digitala Europa-programmet 2021-2027

  Samrådet syftar till att samla intressenters syn på viktiga områden och prioriteringar i Digitala Europa-programmets första två år (2021-2022). Samrådet är öppet till den 25 oktober i år.

  18 september 2019