Webbinarium om EU:s framtida transportpolitik

[2021-01-20]

Den 5 februari anordnar SveReg (de svenska stads-och regionkontoren) och SKR (Sveriges Kommuner och Regioner) ett virtuellt seminarium om hur svenska kommuner och regioner påverkas av den nya transportpolitiken.

I samband med EU-kommissionens förslag på en ny transportstrategi för hållbar och smart mobilitet, anordnar SveReg och SKR ett webbinarium som belyser hur detta kan komma att påverka Sveriges kommuner och regioner.

Webbinariet gästas bland annat av representanter från EU-kommissionen och Sveriges ständiga representation vid EU samt Europaparlamentarikern Johan Danielsson. På schemat är även huvudfrågan – hur vi ska minska utsläppen med 90 procent inom en 30 årsperiod samt vad den gröna och digitala omställningen i transportsektorn kommer att innebära.

Missa inte att anmäla er!

Klicka här för att komma till registreringen.

Textansvarig: Malin Ahl +32(0) 497 75 95