Webbinarium: Finansieringsmöjligheter för SMEs (små och medelstora företag) inom EU:s Horisont Europa

[2021-03-03]

Fredagen den 12 mars bjuder STUNS Life science in till ett online seminarium om finansieringsmöjligheter för SMEs inom ramprogrammet Horisont Europa.

STUNS Life science är en mittpunkt för samarbete mellan privata och offentliga aktörer för att bidra till hållbar kunskapsbaserad tillväxt inom life science, hälsa och angränsande discipliner. Webbinariet anordnas den 12 mars kl 09.00 – 11.45.

Webbinariet anordnas för att ge kunskap om hur EU finansiering erbjuds små och medelstora bolag. Det handlar om EU:s nya ramprogram för forskning och innovation (Horisont Europa). Seminariet innehåller information om det nya programmet och utlysningarna från Vinnova, samt möjligheten att träffa och ställa frågor till representant från EU SME Support och EEN (Enterprise Europe Network). Under webbinariet delger dessutom Evelina Vågesjö från Ilya Pharma AB och Per Nilsson från Pilloxa AB, sina strategier inför ansökan och sina erfarenheter av att få finansiering. Seminariet riktas till SME-bolag inom Life science med unika idéer och internationell potential.

Webbinariet drivs inom ramen för ERUF projekten (Europeiska regionala utvecklingsfonden) BIO-X Accelerate (region ÖMS) och STHLM Life Scale-Up (Stockholm).

För att komma till anmälan, klicka här.

Textansvarig: Malin Ahl +32(0) 497 75 95