EU-kontoret tillbaka efter sommarledigheten

[2021-08-30]

Under de senaste veckorna har Region Östergötlands EU-kontor hållit stängt i och med sommarledighet. Efter en skön semester är nu EU-kontorets medarbetare tillbaka och så även nyhetsbrevet.

Sommarledigheten har tagit slut för oss på Region Östergötlands EU-kontor och nu inleds arbetet inför hösten. Detta innebär att nyhetsbrevet är tillbaka och kommer likt tidigare att publiceras varje vecka. Nytt för hösten är att Madeleine Koskull är tillbaka efter en tid av föräldraledighet samt att Ludvig Olanders har förlängt sitt vikariat och därmed fortsätter arbeta hos oss. Kontoret har även utökats med den nya praktikanten Linnéa Gullarbergs som kommer arbeta på kontoret under det kommande året. Detta innebär att Linnéa tar över efter den tidigare praktikanten Malin Ahl. Vi tackar Malin för sin tid hos oss och önskar henne stort lycka till i framtiden.

Vi på Region Östergötlands EU-kontor önskar er alla en härlig start på hösten!

Textansvarig: Linnéa Gullarbergs +32 (0) 497 39 75 95