Vårdcentralen Cityhälsan Norr och Folktandvården Vidablick flyttar

Entré till vårdcentral och folktandvård. Ovanför entrén finns skyltar med Folktandvården och Region Östergötland.

[2021-09-16]

Vårdcentralen Cityhälsan Norr och Folktandvården Vidablick flyttar till nya lokaler. Samtidigt tar vårdcentralen tillbaka det tidigare namnet Vårdcentralen Sandbyhov. Även Folktandvården byter namn till Folktandvården Sandbyhov.

Området Sandbyhov i Norrköping genomgår just nu en stor omvandling till modern stadsdel.

– Vi flyttar in i fräscha och ändamålsenliga lokaler där vi kan erbjuda vår befolkning ett gott och säkert omhändertagande, säger Eva Hagberg, verksamhetschef Vårdcentralen Sandbyhov.

Även på Folktandvården ser man fram emot att kunna erbjuda en ännu bättre service.

– Vi blir väl rustade för att möta framtidens behov av vård och tillgänglighet, säger Sharre Chizarie, klinikchef på Folktandvården Sandbyhov.

I samband med flytten håller vårdcentralen stängt eftermiddagen den 17 september men telefonrådgivningen är öppen och nås via telefon 010-105 91 10.

Från 20 september finns Vårdcentralen Sandbyhov och Folktandvården Sandbyhov i de nya lokalerna på Doktor Butlers gata 5.

Textansvarig: nyhetsredaktionen