Ny centrumchef för Närsjukvården i centrala Östergötland

[2020-10-20]

Niclas Hilding blir ordinarie centrumchef för Närsjukvården i centrala Östergötland. Han har varit tillförordnad centrumchef sedan december 2019 och fortsätter nu i den rollen som ordinarie.

Bilden visar Niclas Hildning

Niclas Hilding är akutsjuksköterska och har sedan 2009 jobbat som vårdenhetschef och därefter verksamhetschef vid LAH Linköping som sedan blev Närvårdskliniken Linköping.

– Det känns väldigt roligt att nu kunna presentera Niclas Hilding som centrumchef för Närsjukvården i centrala Östergötland. Han har under många år varit en mycket uppskattad medarbetare, ledare och chef i Region Östergötland. Vi ser att han har alla de kompetenser som krävs för att leda centrumet. Niclas Hilding kommer också att vara en stor tillgång som medlem i Hälso- och sjukvårdens ledningsgrupp, säger vårddirektör Ninnie Borendal Wodlin.

Textansvarig: Maria Carlqvist, nyhetsredaktionen, 010-103 76 28