Dags att söka Forsknings-ALF

[2020-01-14]

Nu kan du som är disputerad och anställd i Region Östergötland eller vid Linköpings universitet söka medel inom Forsknings-ALF. Utlysningen är öppen till den 13 februari.

Bilden visar en forskare som tittar i ett mikroskop.

Forsknings-ALF utlyses årligen i samverkan mellan Region Östergötland och Medicinska fakulteten vid Linköpings universitet, i syfte att finansiera klinisk forskning med hög kvalitet.

Utlysningen riktar sig till disputerade medarbetare som vill söka projektmedel för ett, två eller tre år framåt med start 2021. Huvudsökande ska vara anställd vid Region Östergötland eller vid Linköpings universitet.

Utlysningen är öppen nu och stänger den 13 februari. Observera att stängningsdatum ligger cirka två veckor tidigare än förra årets utlysning.

Mer information finns via länken i högerkolumnen.

Textansvarig: Nyhetsredaktionen, 010-103 76 28

Andra webbplatser