Ny webbplats för Energikontoret

Bilden visar den nya webbplatsen

[2019-03-04]

Den 1 mars lanserades en ny webbplats för Energikontoret. Den ska göra det enklare för besökarna att hitta information om hur man gemensamt kan skapa ett mer klimatsmart Östergötland.

– Vi är glada att kunna presentera den här webbplatsen som är uppdaterad med både nytt innehåll och helt ny design, säger Erik Gotborn, verksamhetsledare på Energikontoret.

Ambitionen är att ge så bra förutsättningar som möjligt att lätt och snabbt hitta den information som söks oavsett om man är företagare, kommuntjänsteman eller är allmänt intresserad av miljö- och energifrågor i Östergötland.

Energikontoret arbetar med projekt och utbildningar för regionens kommuner och företag, för att nå en effektivare energiförbrukning och ökad andel förnybar energi. Syftet är som tidigare att tillsammans med andra aktörer i länet bidra till att skapa ett klimatsmartare Östergötland. Energikontoret är en del av Region Östergötland.

Textansvarig: Maria Carlqvist, 010-103 76 28

Andra webbplatser