Ny chef på rättspsykiatriska regionkliniken

Bilden visar Rättspsykiatriska regionkliniken och Christina Blom.

[2019-04-08]

Christina Blom är ny verksamhetschef på rättspsykiatriska regionkliniken i Vadstena sedan den 1 april. Hon kommer närmast från ett chefsuppdrag inom socialförvaltningens funktionshinderomsorg i Jönköpings kommun.

Den nya verksamhetschefen tillträdde tjänsten den 1 april. Så här säger hon om sitt nya uppdrag:

– Verksamheten är mitt uppe i en stor ut- och nybyggnation som har pågått i flera år. Byggprocessen kommer under de närmaste åren få ett slut. Att tillsammans med mina medarbetare få ta tag i utvecklingsfrågorna ser jag som en fantastisk möjlighet, säger Christina Blom.

Hon har tidigare haft chefsuppdrag inom både privat och kommunal verksamhet. Det första hon nu vill göra är att lära känna verksamheten.

– Jag vill få möjlighet att lära mig så mycket som möjligt så att jag tillsammans med mina medarbetare kan bygga en rättspsykiatri som är rustad inför framtiden, säger Christina Blom.

Textansvarig: Carolina Häggkvist, 010-103 77 85