Landstinget i Östergötland

EU-kontoret tillbaka från semestern

[2018-08-08]

Under de senaste fyra veckorna har Region Östergötlands EU-kontor hållit stängt på grund av sommarledighet. Nu är nyhetsbrevet återigen tillbaka och snart är hela kontoret samlat för att ta itu med höstens utmaningar.

Sommarledigheten är snart slut för oss på Region Östergötlands EU-kontor och inom kort drar vi igång höstens arbete på riktigt. Bland annat kommer EU-kontorets anställda arbeta en vecka i Östergötland för att träffa medarbetare på Region Östergötlands kontor i Linköping och för att verksamhetsplanera i Vadstena.

Eftersom några av oss anställda är tillbaka på kontoret drar nyhetsbrevet igång redan denna vecka och nyheter kommer fortsätta publiceras varje vecka under hösten, precis som innan.

Vi på Region Östergötlands EU-kontor hoppas att ni har fått njuta av sommaren på bästa sätt!

Textansvarig: Rasmus Bergander +32 497 63 10 75