Landstinget i Östergötland

EU-kontoret går på sommarledighet

[2018-07-04]

Mellan den 10 juli och 7 augusti går Region Östergötlands EU-kontor på sommarledighet. Kontorets sommarstängning innebär att nyhetsbrevet kommer ha uppehåll i cirka 3-4 veckor och att kontorets ordinarie arbete tar en kort paus. Den 7 augusti är EU-kontorets anställda tillbaka igen, nyladdade med energi inför höstens arbete!

Det är dags för en efterlängtad sommarledighet vilket innebär att EU-kontorets anställda tar en paus i det ordinarie arbetet och att det veckoenliga nyhetsbrevet tar uppehåll under ett par veckor. Nyhetsbrevet som regelbundet skickas ut cirka 47 veckor om året är av största vikt för att sprida relevant omvärldsbevakning med EU-fokus till våra prenumeranter och medarbete inom Region Östergötland. Mellan den 10 juli och 7 augusti får prenumeranterna klara sig utan nyhetsbrevet men därefter är vi tillbaka igen och bevakningen fortsätter som vanligt.

Med det sagt vill vi på EU-kontoret önska er en trevlig sommar, på återseende i augusti!

Textansvarig: Rasmus Bergander +32 497 63 10 75