Landstinget i Östergötland

Dags för East Sweden Innovation Week

Bilden visar en människa och teknik.

[2018-10-31]

Nu närmar sig årets höjdpunkt för alla som är intresserade av entreprenörskap och innovation – East Sweden Innovation Week. Mellan den 5 och 11 november arrangeras närmare 30 olika evenemang i hela länet. Gemensamt har de perspektiven innovation, entreprenörskap och hållbarhet.

Under East Sweden Innovation Week fylls Östergötland med inspirerande talare, intressanta innovationer och givande möten. Programmet innehåller affärsinnovationer utöver det vanliga, inspiration från den kinesiska marknaden, ny teknik som möjliggör nya användningsområden exempelvis blodtransport med drönare, entreprenörskap för barn och unga

– I Östergötland finns företag och forskning i världsklass. Innovation Week är en vecka som ska ge medarbetare som arbetar med utveckling, både i offentlig och privat verksamhet, inspiration och kompetensutveckling. Årets program innehåller bland annat flera intressanta evenemang som rör innovationer inom hälso- och sjukvården, säger Krister Björkegren, regiondirektör i Region Östergötland.

För dig som är intresserad är det hög tid att anmäla sig till föreläsningar, seminarier, workshops och andra aktiviteter på Innovation weeks webbplats (länk till höger).

Textansvarig: Pia Jakobsson, 010-103 70 69

Andra webbplatser