Bygga för framtidens vård

Ingången till akuten Vrinnevisjukhuset

Vrinnevisjukhuset

Vision 2020 är namnet på det stora projekt som ska rusta Vrinnevisjukhuset i Norrköping för framtiden.

Bild inne i ett vårdrum

Framtidens US

Fram till 2024 bygger vi om och till Universitetssjukhuset i Linköping.

Ett väntrum med grå hörnsoffa och en fåtölj. Ljusa trämöbler och blå vägg.

Rättspsykiatriska regionkliniken

Rättspsykiatriska regionkliniken i Vadstena ska få nya lokaler som motsvarar framtiden krav på vårdkvalitet, säkerhet och miljö.

Vi bygger för framtidens vård

I Region Östergötland pågår flera stora byggprojekt. Vi bygger nytt och moderniserar våra sjukhus för att kunna fortsätta arbeta på bästa sätt – nu och i framtiden.

Våra två största sjukhus – Universitetssjukhuset i Linköping och Vrinnevisjukhuset i Norrköping – håller på att omvandlas och på Lasarettet i Motala sker en teknisk upprustning. I Vadstena får den Rättspsykiatriska regionkliniken nya ändamålsenliga lokaler och i Finspång bygger vi ett helt nytt vårdcentrum.