EU-kontoret tillbaka i Bryssel

[2018-01-15]

EU-kontorets medarbetare är tillbaka i Bryssel efter julledighet och en fullspäckad hemmavecka i Östergötland. Ta chansen att följa vår bevakning av EU under våren genom EU-kontorets nyhetsbrev.

EU-kontorets medarbetare är tillbaka i Bryssel efter julledighet och en fullspäckad arbetsvecka i Östergötland.Hemmaveckan efter julledigheten innehöll b.la två planeringsdagar i Rimforsa där årets mål bockades av och nya mål och aktiviteter för 2018 sattes upp. Även flera möten och avstämningar med medarbetare på Regionhuset i Linköping hanns med. Nu är vi på EU-kontoret redo för nya utmaningar och blickar fram emot en spännande vår i Bryssel!

Vill du följa aktuella händelser i EU under våren, hitta partnersök, delta i samråd eller få nys om konferenser? Att prenumerera på EU-kontorets nyhetsbrev är ett sätt att få reda på det mest relevanta i EU utifrån ett östgötskt perspektiv. Prenumerera här: Nyhetsbrevet