Region Östergötland

Jobba på Applikationsförvaltning vårdsystem

Teknikförvaltning

Vill du jobba på en av länets största och viktigaste IS/IT-funktioner och bli en del av ett engagerat team som arbetar med att leverera och utveckla systemfunktionalitet till vården? Då är Applikationsförvaltning Vårdsystem rätt för dig!

Enhetens uppdrag och mål är att se till att vårdsystemens och vårdapplikationernas funktionalitet stöder vårdverksamhetens processer och fungerar enligt kravställning mot systemleverantörer. Målgruppen är främst slutanvändarna av vårdsystemen vilket innebär att vi har regelbunden kontakt och nära samarbete med slutanvändare, många gånger på plats ute i vårdverksamheten.

Vi som jobbar här har olika bakgrunder och utbildning vilket vi ser som en avgörande del för att uppnå den bredd i vår specialistkompetens som uppdraget kräver. Många har utbildning inom systemvetenskap eller kognitionsvetenskap men vi har även medarbetare med bakgrund inom vården.

Så här jobbar vi tillsammans

Vår arbetsplats präglas av gemenskap och engagemang där kompetensöverföring mellan varandra värderas högt. Vi arbetar i mindre team baserat på vilken applikation eller modul man ansvarar för.
Som ny medarbetare är det viktigt för oss att man känner sig välkommen som en i teamet direkt och att det finns avsatt tid för att sätta sig in i arbetet. Alla nya medarbetare får en gedigen introduktion och en dokumenterad plan för internutbildning och möten med nyckelpersoner. En av de viktigaste delarna i introduktionen är att på plats lära känna den verksamhet vi stöder. Detta sker genom löpande hospitering ute i vården som planeras med hjälp av kollegor och chef.

Så här är det att jobba hos oss

För att trivas hos oss tror vi att du har en engagerad, ödmjuk och prestigelös inställning till arbetsuppgifter och kollegor. Du är självgående, serviceinriktad, initiativtagande och du har lätt för att samarbeta med andra. Att vara en del av länets största arbetsgivare innebär mycket goda möjligheter till karriär- och kompetensutveckling.
Om du är intresserad och tycker du passar in hos oss tveka inte att kontakta oss för mer information.

Kontakt

Johan Boberg, Enhetschef
010-103 64 42
johan.boberg@regionostergotland.se