Region Östergötland

Jobba på vårdcentralen Valla

Vill du vara med och bidra till framtidens bästa primärvård? Välkommen till vårdcentralen Valla!

Det här är vi

Vårdcentralen Valla ligger i Ebbepark i centrala Linköping och har 16 800 listade patienter. På vårdcentralen finns läkarmottagning, akutteam för patienter som behöver en snar bedömning, astma/KOL-mottagning, blodtrycksmottagning, diabetesmottagning, dietistmottagning (mottagning sker på annan vårdcentral), inkontinensmottagning, medicinsk fotvård, sårmottagning, samtalsmottagning, äldremottagning och barnavårdscentral.

Så här jobbar vi tillsammans

Vi är cirka 50 medarbetare som trivs ihop och arbetar tillsammans för ett professionellt omhändertagande av våra patienter. Vi arbetar ständigt med att tillsammans utveckla och förbättra verksamheten och det finns ett stort engagemang för detta. Vårdcentralen har ett undervisningsuppdrag och tar emot studenter från flera utbildningar

Så är det att jobba hos oss

På Valla jobbar vi tillsammans i ett öppet klimat där varje medarbetare är en viktig del av verksamheten. Eftersom tempot kan vara högt har vi hjälp av struktur och rutiner men främst av varandra för att kunna erbjuda alla patienter en säker vård och ett bra bemötande.

 

Kontakt

Bild på Helena Thor

Helena Thor

Vårdcentralschef

010-103 54 78

e-post

Patienter hänvisas till 1177.se

Bild på Katarina Yngve

Katarina Yngve

Verksamhetschef

010-103 54 30

e-post

Patienter hänvisas till 1177.se