Jobba på vårdcentralen Cityhälsan Söder

Tycker du om ett omväxlande arbete i en mångkulturell miljö där nya idéer uppmuntras? Då passar du in hos oss på Vårdcentralen Cityhälsan Söder.

Det här är vi

På Vårdcentralen Cityhälsan Söder strävar vi efter att våra patienter ska känna sig trygga. Vi vill vara det naturliga förstahandsvalet vid behov av kontakt med sjukvården och vill erbjuda en patientfokuserad vård med hög säkerhet och ett hälsofrämjande förhållningssätt. Vi som arbetar på Vårdcentralen Cityhälsan Söder är olika typer av läkare, sjuksköterskor samt undersköterskor, vårdadministratörer/läkarsekreterare och samtalsbehandlare.

Så här jobbar vi tillsammans

Hos oss är patientsäkerhet och tillgänglighet viktigt. Vi arbetar tillsammans sjuksköterska, läkare och läkarsekreterare för att ge bra vård till våra patienter och för att vi ska bli bättre på vårt omhändertagande. Patienterna ska uppleva att det är lätt att komma i kontakt med oss, vi erbjuder kontakt via 1177 Vårdguidens e-tjänster, telefon och drop-in. För att säkra vården för de som inte talar svenska har vi två tolkar anställda, en somalisktalande och en arabisktalande.
Om personalen uppmärksammar behov av samtalskontakt ska detta kunna ordnas så fort som möjligt, helst samma dag. Vår psykolog arbetar efter metoden ”brief intervention” som innebär en snabb första kontakt där patienten får förståelse för och kunskap om sin reaktion och redskap i sitt arbete mot bättre hälsa.

Så här är det att jobba hos oss

Allt kan bli bättre! Vi arbetar ständigt med förbättringar, allas åsikter är lika mycket värda och vi uppskattar nya idéer. Högt i tak och bra bemötande är ord som andra beskriver oss med. För att passa in hos oss så behöver du fungera bra med andra människor och se allas lika värde som en självklarhet. Du tar ansvar för din uppgift, är positiv till samarbete mellan olika yrkeskategorier och gillar att vara delaktig i verksamhetens utveckling.

Kontaktuppgifter

Kenneth Andersson, verksamhetschef, 010-104 43 97 kenneth.andersson@regionostergotland.se

Louise Härdelin, vårdenhetschef, 010-104 43 77 louise.hardelin@regionostergotland.se

Anneli Jörne, medicinskt ledningsansvarig