Jobba på vårdcentralen Cityhälsan Söder

Tycker du om ett omväxlande arbete i en mångkulturell miljö där nya idéer uppmuntras? Då passar du in hos oss på Vårdcentralen Cityhälsan Söder.

Det här är vi

På Vårdcentralen Cityhälsan Söder strävar vi efter att våra patienter ska känna sig trygga. Vi vill vara det naturliga förstahandsvalet vid behov av kontakt med sjukvården och vill erbjuda en patientfokuserad vård med hög säkerhet och ett hälsofrämjande förhållningssätt. Vi som arbetar på Vårdcentralen Cityhälsan Söder är läkare och sjuksköterskor med olika kompetenser samt undersköterskor, vårdadministratörer/läkarsekreterare och samtalsbehandlare, dietist och arabisktalande tolk.

Så här jobbar vi tillsammans

Hos oss är patientsäkerhet och tillgänglighet viktigt. Vi arbetar tillsammans över alla våra professioner för att ge bra vård till våra patienter med ett gott omhändertagande. Patienterna ska uppleva att det är lätt att komma i kontakt med oss, vi erbjuder kontakt via 1177 Vårdguidens e-tjänster och telefon. Om personalen uppmärksammar behov av samtalskontakt ska detta kunna ordnas så fort som möjligt. Vi arbetar efter modellen Integrerad Beteendehälsa (IBH) för att fånga upp psykisk ohälsa redan vid första kontakt med oss.

Så här är det att jobba hos oss

Vi är stolta över den arbetsplats vi skapat, men vi kan alltid bli bättre! Därför arbetar vi kontinuerligt med förbättringar, allas åsikter är lika mycket värda och vi uppskattar nya idéer. För att passa in hos oss så behöver du fungera bra med andra människor och se allas lika värde som en självklarhet. Du tar ansvar för din uppgift, är positiv till samarbete mellan olika yrkeskategorier och gillar att vara delaktig i verksamhetens utveckling. Vårt mål är att alla ska ha omväxlande arbetsuppgifter och kunna utvecklas i sina yrkesroller.

Carina Bark, verksamhetschef, 010-104 43 97
carina.bark@regionostergotland.se