Region Östergötland

Jobba på vårdcentralen Åtvidaberg

Är du intresserad av människor och tycker om ett omväxlande arbete i en bred primärvårdsverksamhet? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss på Vårdcentralen Åtvidaberg.

Det här är vi!

Vårdcentralen är den enda i Åtvidabergs kommun med cirka 11 500 innevånare, där de flesta är listade hos oss. Vårdcentralen är en del av Närsjukvården i Centrala Östergötland. Vi bedriver en bred primärvårdsverksamhet som består av allt från akutsjukvård till läkaransvar för kommunens äldreboende och LAH-anslutna patienter.

På vårdcentralen finns läkarmottagning, specialistsköterskemottagningar, dietist, fotvård, rehabilitering, laboratorium, mödravårdscentral, psykoterapeut och barnavårdscentral inom en familjecentral. Vi har ett gott samarbete med kommun, försäkringskassa och arbetsförmedling. Vårdcentralen är bemannad med specialister i allmänmedicin och läkare under utbildning samt erfarna och kunniga sköterskor och undersköterskor. Det finns också kurator, psykoterapeut, rehabsamordnare och sekreterare. Vi är cirka 40 medarbetare som trivs tillsammans och arbetsklimatet är öppet och varmt.

Vi bygger just nu nya lokaler för framtidens behov och ser en spännande tid framför oss. Under 2017 står vår nya vårdcentral färdig. Vi hoppas att du vill vara med och utveckla primärvården i Åtvidaberg.

Så här jobbar vi tillsammans

Vi arbetar nära varandra med patienten i främsta fokus. För oss är det viktigt att alla trivs och att vi gemensamt tar ansvar för våra patienter. Vi arbetar ständigt med förbättringsarbete och kompetensutveckling för alla yrkeskategorier. För att du ska trivas hos oss tror vi att du är flexibel och noggrann, uppskattar ett omväxlande arbetstempo och kan möta människor i livets alla skeenden på ett fördomsfritt sätt.

Inom primärvården sker utvecklingen snabbt när det gäller exempelvis ny teknik. Vi ser positivt på förbättringsarbete och vi är öppna för nya tankar och idéer.

Om Åtvidabergs kommun

Åtvidaberg ligger cirka 30 minuters bilresa söder om Linköping, mellan kust och storstad, och erbjuder vacker natur, sjöar och ett rikt djur- och friluftsliv. Vi har en intressant bruks-, industri- och fotbollshistoria samt en av Sveriges vackraste golfbanor. I Åtvidaberg kan du hitta förutsättningar för ett bra liv. Det finns ett 80-tal företag i kommunen och ett aktivt näringslivscentrum, som arbetar för att ständigt skapa nya möjligheter för näringslivet.

Kontaktuppgifter

Maud Jonsson, tillförordnad verksamhetschef.
E-post: Maud.jonsson@regionostergotland.se telefon: 010-103 58 27