Jobba på Akutmottagningen i Norrköping

Vill du vara med och bidra till framtidens akutsjukvård? Välkommen till akutmottagningen på Vrinnevisjukhuset i Norrköping!

Det här är vi

Akutmottagningen ingår i Akutkliniken och handlägger patienter med skador och allvarliga sjukdomstillstånd som kräver omedelbart omhändertagande. Vi har öppet dygnet runt och tar årligen emot närmare 50 000 patienter. Akutkliniken har cirka 200 medarbetare bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och vårdadministratörer. Vi är i ett förändrings- och förbättringsarbete med införande av moderniserade arbetssätt och akutsjukvårdsspecialiteten, så välkommen att bli en av oss!

Så här jobbar vi tillsammans

På akutmottagningen i Norrköping vill vi arbeta i team med undersköterskor, sjuksköterskor och läkare. Vi håller på att bygga upp bemanning med läkare från vår egen klinik och i det arbetet går vi allteftersom över i mer och mer prioritetsbaserat arbete. Eftersom akutsjukvård till sin natur är en specialitet som behöver ett multiprofessionellt omhändertagande, så är teamarbete och tvärprofessionellt samarbete viktigt för oss. Vi jobbar också med att över tid höja kompetensnivån för alla personalgrupper för att gemensamt omfamna akutsjukvårdskompetensen.

Så här är det att jobba hos oss

För att trivas hos oss bör du vara lyhörd för andra människors behov och kunna vara flexibel i ditt sätt att arbeta. Vi tror att du kan behålla både motivation och ett positivt synsätt trots det höga tempo det innebär att arbeta på en akutmottagning. Vi tror också att det ofta är bra att ha lite erfarenhet i sin profession innan man prövar akutsjukvård. Att arbeta på akutmottagningen kräver också en god samarbetsförmåga och att man bidrar till ett gott klimat bland medarbetarna på kliniken.

Kontaktuppgifter:

Läkarchef Pamela Mårdh Arkler, 010-104 35 03,