Jobba på Akutmottagningen i Norrköping

Vill du vara med och bidra till framtidens akutsjukvård? Välkommen till akutmottagningen på Vrinnevisjukhuset i Norrköping!

Det här är vi

Akutmottagningen i Norrköping är öppen dygnet runt för patienter med medicinska, kirurgiska och ortopediska sjukdomstillstånd. Vi är cirka 150 medarbetare och vi handlägger patienter med akuta allvarliga sjukdomstillstånd och skador som kräver omedelbart omhändertagande. Varje år tar vi emot 45 000 patienter.

Så här jobbar vi tillsammans

På akutmottagningen i Norrköping arbetar vi i team med undersköterskor, sjuksköterskor och läkare. Vi är just nu i ett intensivt förändrings- och förbättringsarbete, där vi inför moderna arbetssätt och flyttar in på en helt nybyggd mottagning.

Så här är det att jobba hos oss

För att trivas hos oss bör du vara lyhörd för andra människors behov och kunna vara flexibel i ditt sätt att arbeta. Vi tror att du kan behålla både motivation och ett positivt synsätt trots det höga tempo det innebär att arbeta på en akutmottagning. Att arbeta på akutmottagningen kräver en god samarbetsförmåga och att man bidrar till ett gott klimat bland medarbetarna på kliniken.

Kontaktuppgifter:

Vårdenhetschef Helena Wintland, 010-104 38 95, helena.wintland@regionostergotland.se
Vårdenhetschef Björn Thyrberg, 010-104 39 48, björn.thyrberg@regionostergotland.se