Region Östergötland

Jobba på Rehabiliteringsmedicinska kliniken i Linköping

Bild på personalen på rehab

Vill du arbeta i ett engagerat multiprofessionellt team där alla stöttar och hjälper varandra? Är en öppen och inbjudande arbetskultur viktigt för dig? Då tror vi att Rehabiliteringsmedicinska kliniken kan vara rätt arbetsplats för dig.

Det här är vi

Rehabiliteringsmedicinska kliniken är en resursenhet för sydöstra sjukvårdsregionen som har till uppgift att svara för specialiserad rehabilitering för framför allt patienter med ryggmärgsskador och förvärvade hjärnskador. Forskning och undervisning är centrala inslag i vår verksamhet och vi är stolta över vår spetskompetens inom rehabiliteringsmedicin.

Vi har 16 slutenvårdsplatser och tar emot patienter i ett tidigt skede efter akut sjukdom/skada. Därtill har kliniken en specialiserad öppenvårdsverksamhet med flera olika team för rehabilitering och behandling. VI är inne i ett spännande utvecklingsskede där vi ytterligare utvecklar vår nationella och internationella spetskompetens inom flera områden och räknar med ett utökat uppdrag inom både sluten- och öppenvård.

Så här jobbar vi tillsammans

På rehabiliteringsmedicinska kliniken arbetar vi i interprofessionella team. Bland våra yrkesgrupper finns vårdadministratörer, undersköterskor, sjuksköterskor och läkare. Dessutom arbetar här rehabassistenter, kuratorer, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, logopeder och psykologer. Vi har också rehabinstruktör och dietist i vår arbetsgrupp. Alla medarbetare arbetar med patientens mål i fokus.

Så här är det att jobba hos oss

Våra anställda brukar säga att vi är som ett lag där alla arbetar mot ett och samma mål. Vi är ett bra lag och alla spelare behövs i det laget. Vi är kompetenta och kunniga på det vi gör och vi håller oss kunskapsmässigt i framkant.

Kontaktuppgifter

Wolfram Antepohl, verksamhetschef, 010-103 15 85,
wolfram.antepohl@regionostergotland.se 

Madeleine Wikström, vårdenhetschef, 010-103 75 17
Madeleine.wikstrom@regionostergotland.se

Berith Vikman Johansson, vårdenhetschef 010-103 15 78,
Berith.Vikman.Johansson@regionostergotland.se

Åsa Widarsson , enhetschef, 010-103 94 97,
asa.widarsson@regionostergotland.se

 

 

Kontakt

Bild på Wolfram Antepohl

Wolfram Antepohl

Verksamhetschef

010-103 15 98

e-post

Patienter hänvisas till 1177.se