Region Östergötland

Jobba på Psykiatriska kliniken i Norrköping

Vill du bli en del av ett professionellt och målmedvetet team som arbetar med högspecialiserad psykiatrisk vård?

Ett team med målet att bedriva en hälso- och sjukvård som skapar värde i varje möte. Välkommen till psykiatriska kliniken på Vrinnevisjukhuset i Norrköping!

Det här är vi

Psykiatriska klinikens mål är att med hög kompetens och gott bemötande bedriva effektiv specialistpsykiatri som är hälsofrämjande och av god kvalitet. Genom detta skapar vi en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi som arbetar på kliniken är läkare, sjuksköterskor, apotekare, undersköterskor/skötare, kurator samt vårdadministratörer.

Så här jobbar vi tillsammans

Vi bedriver vårt arbete enligt modellen patientnära vård där sjuksköterskan ansvarar för att leda omvårdnadsarbetet. Ronder sker i nära samarbete med patienten, närstående, läkare, kurator och apotekare.

Så här är det att jobba hos oss

Vår arbetsplats har ett öppet klimat där alla är delaktiga och har olika ansvarsområden. Vi arbetar ständigt med förbättringsarbete och kompetensutveckling för alla yrkeskategorier. För att du ska trivas hos oss tror vi att du är flexibel och noggrann, uppskattar högt arbetstempo och kan möta människor i livets alla skeenden på ett fördomsfritt sätt.

Sök utbildningstjänst hos oss

Utbilda dig till specialistsjuksköterska med inriktning mot Psykiatrisk sjukvård med bibehållen grundlön under hela utbildningen!

Utbildningstjänster är ett viktigt led i den långsiktiga kompetensförsörjningen inom hälso- och sjukvården. Därför vill vi erbjuda dig som sjuksköterska möjligheten att vidareutbilda dig till specialistsjuksköterska – med bibehållen grundlön under hela utbildningstiden. Sök tjänsten >>>

Kontaktperson

Niclas Schönberg, Vårdenhetschef
010-104 43 34