Region Östergötland

Jobba på Medicinkliniken, avdelning 1 i Norrköping

Är du intresserad av människor och tycker om ett omväxlande arbete? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss på avdelning 1 på medicinkliniken.

Det här är vi

Avdelning 1 är en av slutenvårdsavdelningarna på medicinkliniken. Vi har 21 vårdplatser fördelade på tre team och våra diagnosgrupper är strokepatienter, patienter med andra neurologiska sjukdomar och endokrinologiska sjukdomar. Dessutom vårdas även patienter med allmänmedicinska diagnoser hos oss.

Varje team har en expedition där sjuksköterska, läkare, undersköterska och paramedicinare (fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped) arbetar under dagen. Vi har dietist på avdelningen under en del av veckan och kurator finns att tillgå vid behov.

Utanför teamet har vi även stödfunktioner. Social samordnare som arbetar med vårdplaneringar och expeditionsbiträde som bevakar telefonen på kontorstid. Vi använder oss av apotekets tjänst, receptarie, som ser till att de läkemedel vi behöver till våra patienter finns på plats. I köket har vi undersköterskor samt vårdnära service.

Vi är en personalgrupp med mycket erfarenhet och trygghet, som söker dig som har det unika våra patienter behöver i form av omtanke, professionalism och empati.

Så här jobbar vi tillsammans

Varje vardag klockan 10.00 har vi teammöte där hela teamet deltar. Alla yrkeskategorier delger sina observationer och kunskaper så att bedömningen av patientens rehabiliteringspotential blir riktig.

Vi har ett nära samarbete med andra kliniker, vilket ger oss ett stimulerande, roligt och omväxlande arbete.

Så här är det att jobba hos oss

Vår arbetsplats har ett öppet klimat där alla är delaktiga och har olika ansvarsområden. Vi arbetar ständigt med förbättringsarbete och kompetensutveckling för alla yrkeskategorier.

För att du ska trivas hos oss tror vi att du är flexibel och noggrann, uppskattar ett högt arbetstempo och kan möta människor i livets alla skeenden på ett fördomsfritt sätt.

Kontaktuppgifter

Amira Hadziabdic
Vårdenhetschef
Telefon: 010-104 31 01

Åsa Centerstrand
Vårdenhetschef
Telefon: 010-104 31 02