Region Östergötland

Jobba på Kirurgiska kliniken i Linköping

Vill du vara med och skapa framtidens vård inom kirurgi? Strävar du efter ny kunskap och vill växa i din yrkesroll?

På kirurgiska kliniken får du ett spännande, ansvarsfullt jobb med goda utvecklingsmöjligheter – i en miljö präglad av vidareutbildning och forskning.

Det här är vi

Vi kan erbjuda dig ett varierande, utmanade och roligt arbete på en av Sveriges främsta kliniker inom bukkirurgi. Kirurgiska kliniken på Universitetssjukhuset i Linköping består av avdelning B93/KAVA för akut kirurgisk vård, avdelning B91 för planerad kirurgisk vård, kirurgmottagningen samt bröstenheten. Vi arbetar med allt från akutkirurgi, traumavård och elektiv kirurgi till forskning och mottagningsarbete.

Kliniken tar emot patienter från hela sydöstra sjukvårdsregionen. Vi som arbetar här är läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, kuratorer, dietister, vårdadministratörer, stomisjuksköterskor, avancerade specialistsjuksköterskor och apotekare. Här finns goda utvecklingsmöjligheter för alla professioner, i form av exempelvis specialisttjänster och forskartjänster.

Så här jobbar vi tillsammans

Arbetet kring patienten är organiserat i vårdlag på avdelningarna. Sjuksköterskor, undersköterskor och läkare arbetar i team med stöttning från övriga professioner. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat förhållningssätt, där vi använder patientnära ronder och överrapporteringar för att göra patienten delaktig och aktiv i sin vård.

Förutom slutenvård har vi en betydande del polikliniska besök. På våra två mottagningar är besöken fördelade på läkarmottagning och specialistsköterskemottagning. Där utreds patienter och följs upp både inför och efter dagkirurgi och slutenvårdsbehandling.

Så här är det att jobba hos oss

På kirurgiska kliniken finns det möjlighet att rotera mellan avdelning och mottagning för att få en bred kompetens. Vi tror att du har hög flexibilitet, en nyfikenhet på kirurgi och att du är öppen för förändringsarbete.

Vi som arbetar på kirurgiska kliniken jobbar för en hög kompetens och en positiv och öppen atmosfär. Vi arbetar i en lärorik, inspirerande miljö och vi har kul på jobbet!

Kontaktuppgifter

Kontakt

Bild på Bärbel Jung

Bärbel Jung

Verksamhetschef

010-103 92 05

e-post

Patienter hänvisas till 1177.se

Bild på Kristin Ek

Kristin Ek

Biträdande verksamhetschef

010-103 35 79

e-post

Patienter hänvisas till 1177.se

Bild på Annika Frisell

Annika Frisell

Vårdenhetschef

010-103 35 63

e-post

Bild på Patricia Hultkrantz

Patricia Hultkrantz

Vårdenhetschef B91

010- 103 75 49

e-post

Bild på Semmy Josefsson

Semmy Josefsson

Vårdenhetschef

010-103 36 15

e-post

Patienter hänvisas till 1177.se

Bild på Britt-Louise Karlsson

Britt-Louise Karlsson

Vårdenhetschef

010-103 82 22

e-post

Patienter hänvisas till 1177.se

Bild på Samuel Kronevik

Samuel Kronevik

Vårdenhetschef B93

010-103 39 94

e-post

Bild på Pia Landberg

Pia Landberg

Vårdenhetschef

010-103 75 32

e-post

Patienter hänvisas till 1177.se

Bild på Eleonor Svensson

Eleonor Svensson

Enhetschef

010-103 35 45

e-post

Patienter hänvisas till 1177.se