Region Östergötland

Jobba på Geriatriska kliniken i Norrköping

Vill du arbeta på framtidens klinik där du har tid för dina patienter?

På geriatriska kliniken arbetar vi i små team, med hög samverkan mellan olika professioner och alltid med patienten i fokus. Det finns ett stort engagemang för utveckling och forskning på vår klinik.

Det här är vi

Patienterna på geriatriska kliniken är de mest akutsjuka, sköra äldre. Vårt mål är "Patientens livskvalitet - alltid vårt fokus!"

Sedan våren 2016 har vi ett geriatrisk mobilt Alma-team, där en sjuksköterska och en läkare flyttar ut akutmottagningen till patientens hem. Forskning och utvecklingsarbete prioriteras på kliniken.

Teamet på avdelningen består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped, dietist, kurator och vårdadministratör.

Så här jobbar vi tillsammans

Teamen arbetar utifrån Comprehensive Geriatric Assessment (CGA), som är detsamma som personcentrerad vård. Alla våra professioner arbetar enligt modellen patientnära vård. Vi har en kort avstämningsrond varje morgon och en teamrond på eftermiddagen.

Vi arbetar i mindre team där du har ansvar för sex patienter under alla dag- och kvällspass.
Ett helhetstänk runt patienten är viktigt för oss och vi vill inte fokusera på bara diagnos utan också se det sociala och existentiella. Det är möjligt eftersom vi har lite längre vårdtider.

Det finns många karriärvägar inom kliniken, exempelvis specialistutbildningar, rotation, mot Alma-teamet eller egen forskning. Vi har ett nära samarbete med andra kliniker vilket ger ett stimulerande, roligt och omväxlande arbete.

Så här är det att jobba hos oss

Hos oss kommer du till du en arbetsplats där det finns utrymme för glädje och skratt, samtidigt som vi har stor empati och omsorg om den äldre sköra patienten. Som ny sjuksköterska får du en gedigen introduktion samt tillgång till handledning och mentor.

Du blir en del av en lärande miljö med stora möjligheter till utveckling. Vi tror att du har en positiv inställning och god samarbetsförmåga samt att du kan hantera olika situationer på ett konstruktivt sätt. Det är viktigt för oss att du tycker om att arbeta i team och att du känner ett engagemang kring att arbeta med sköra, äldre, akut sjuka patienter.

Kontaktpersoner

Vårdenhetschef
Liselotte Thyrberg
010-104 06 44

Vårdenhetschef
Linda Ryberg
010-104 38 61

 

Kontakt

Bild på Eva Rasch

Eva Rasch

Tillförordnad verksamhetschef

010-104 03 24

e-post

Patienter hänvisas till 1177.se

Andra webbplatser