Region Östergötland

Jobba inom Ekonomi och BI


Vill du arbeta på en av Östergötlands största arbetsplatser för ekonomer?

Vi hanterar hela Region Östergötlands ekonomiprocess vad gäller redovisning, verksamhetsekonomi och uppföljning (BI) samt bemannar och kompetensförsörjer ekonomiprocessen. Välkommen till Verksamhetsområdet Ekonomi & BI!

Verksamhetsområde Ekonomi & BI hjälper Region Östergötlands verksamheter att ha kontroll genom att leverera god redovisning, ekonomiadministration, ledningsstöd och systemdata för verksamhetsstyrning. Vi är ungefär 125 personer, bland annat redovisningsekonomer, redovisningsassistenter, controllers, ekonomiansvariga, BI-konsulter, processledare, enhetschefer och ekonomichefer.

Så här jobbar vi tillsammans

Arbetet präglas av en Lean-filosofi där fokus ligger på ständiga förbättringar för att utveckla standardiserade och resurseffektiva arbetsformer. Vårt ledarskap är coachande och vi arbetar i team som tar ansvar för arbetsresultat och kvalitet. Arbetet bedrivs i samverkan med Region Östergötlands ledningsstab, produktionsenhets- och ekonomichefer samt givetvis våra medarbetare.

Så här är det att jobba hos oss

Verksamhetsområdet Ekonomi & BI erbjuder stora möjligheter till utveckling. Vi har ekonomtjänster för allt från nyexaminerade till seniora chefer och specialister. Vi strävar efter en trivsam arbetsplats där du är trygg med dina arbetsuppgifter och vi erbjuder goda karriärmöjligheter och kompetensutveckling.

För att du ska trivas hos oss tror vi att du har ett konsultativt förhållningssätt och vill vara med och skapa mervärde för vården, för våra chefer och för Region Östergötland.

Kontakt

Bild på Carin Petersson

Carin Petersson

Verksamhetschef Ekonomi & BI

010-103 84 25

e-post