Landstinget i Östergötland Sjukvårdspersonal i samspråk i korridor

Att jobba hos oss

Är du nyfiken på att jobba i Region Östergötland? Eller jobbar du redan i landstings-/regionvärlden och funderar över hur det skulle vara att bo och arbeta i Östergötland? Låt oss göra valet lite enklare för dig.

I en av Sveriges mest intressanta och expansiva regioner kan du få en kombination av det bästa – både när det gäller arbete och boende. Region Östergötland rymmer både det högspecialiserade universitetssjukhuset och den lilla mottagningen i närsjukvården. Du kan välja det stora, avancerade om det lockar dig eller det lilla den dag du känner att det passar bättre. Du kan slå dig ned i en stuga på landet, i ett hus nära havet eller mitt i en myllrande universitetsstad. Vad du än väljer har du aldrig långt till jobbet.

I Region Östergötland håller vården en hög kvalitet – det visar patientenkäter, öppna jämförelser och olika rankinglistor. Här är ekonomin i balans och utvecklingsfrågorna står högt på agendan. Här får du en stabil arbetsgivare, där vi strävar efter att just din kompetens tas tillvara och där du får den utveckling i jobbet du behöver.

Här kan du hitta och söka lediga jobb i Region Östergötland.

Kontakt
CVU Direkt­ – Kundtjänst för stöd och service
Telefon: 010-103 60 00 (knappval 3, HR och lön)

Denna webbplats