Region Östergötland

Vill du hjälpa till?

Vården är i ett ansträngt läge med anledning av covid-19 och det är många som hör av sig och vill hjälpa till. Vi är mycket tacksamma för alla erbjudanden. Eftersom vi är hårt belastade ber vi om förståelse för att det kan dröja med svar.

Bemanning

Du som har vårdutbildning och erfarenhet av sjukhusvård och är intresserad av att gå in som extra resurs i vården, är välkommen att fylla i en intresseanmälan. Vi kontaktar dig när det uppstår behov av din kompetens.

Vi söker dig som vill arbeta med vaccination mot covid-19

Arbetet pågår med att vaccinera mot covid-19. Vi behöver hjälp att bemanna vaccinationscentraler för att kunna vaccinera våra invånare i takt med att vi får tillgång till vaccinet. Vi söker personer med olika kompetenser.
Läs mer och lämna din intresseanmälan.

Vård- och skyddsutrustning

Är du producent eller distributör och har skyddsutrustning eller vårdmaterial som du vill sälja, kan du kontakta oss på den här mejladressen: Upphandling@regionostergotland.se

Innovationer och idéer

Har du tips, idéer eller alternativa lösningar som kan vara värdefulla för hälso- och sjukvården nu?
Vänd dig till vårt test- och Innovationskontor

Dela informationsmaterial

Vi har tagit fram affischer med information om hur vi tillsammans kan stoppa smittspridningen. Har de nått fram till dig där du bor? I annat fall får du gärna hjälpa till genom att skriva ut och sätta upp i ditt trapphus, på din arbetsplats, i din butik eller på promenadstigen. Tusen tack för din hjälp!
Affischerna för utskrift på 1177.se >>>

Andra produkter

Många hör av sig till Region Östergötland om olika typer av erbjudanden. På grund av risken för smittspridning har sjukhusen ett allmänt besöksförbud. Därför vill vi inte att du lämnar produkter direkt på sjukhusen. Har du ett erbjudande, kontakta oss på mejladressen region@regionostergotland.se