Regional utveckling

 v45, innovationsveckan

Bildlänk till vecka45.se

 Regionalt cykelseminarium

Bildlänk till regionalt cykelseminarium

 Kulturens utmaningar

Bildlänk till kulturens utmaningar

 • Utvärdering av EU:s sammanhållningspolitik 2007–2013

  EU-kommissionen har nu publicerat resultatet av en oberoende utvärdering av EU:s sammanhållningspolitik 2007–2013. Enligt utvärderingen har bland annat en miljon jobb skapats med hjälp av sammanhållningspolitiken vilket är en tredjedel av det totala nettojobbskapandet i hela EU under samma period.

  20 oktober 2016


 • Östergötland med i EU-projekt om hållbar pilgrimsvandring

  Region Östergötland och Linköpings stift ingår i ett EU-projekt som ska undersöka hur den ökade pilgrimsvandringen kan bidra till större tillväxt och ökad besöksnäring, samtidigt som natur- och kulturarv skyddas.

  20 oktober 2016


 • Östergötland med i EU-projekt om hållbar pilgrimsvandring

  Region Östergötland och Linköpings stift ingår i ett EU-projekt som ska undersöka hur den ökade pilgrimsvandringen kan bidra till större tillväxt och ökad besöksnäring, samtidigt som natur- och kulturarv skyddas. Projektet ska pågå i tre år och får 12 miljoner kronor i stöd från EU-programmet Interreg Europe.

  19 oktober 2016


 • Gemensam dag om Östergötlands utveckling

  Hur skapar vi det goda livet i Östergötland? Så löd rubriken för det kunskapssammanträde om den regionala utvecklingen som Region Östergötland anordnade på tisdagen. Representanter för länets kommuner, universitetet och länsstyrelsen samlades för att fördjupa sina kunskaper och utbyta erfarenheter.

  19 oktober 2016