Landstinget i Östergötland Studenter som som tittar i mikroskop

Prao och jobb för unga

Att jobba i vården betyder att man gör skillnad för människor. Om du väljer ett jobb i Region Östergötland kommer du till en trygg och stabil arbetsgivare med många utvecklingsmöjligheter.

I Region Östergötland är arbetsmiljö viktigt och vi satsar mycket på att alla ska trivas på jobbet. Samtidigt har du många karriärvägar och stora möjligheter till egen utveckling.

Du måste inte jobba direkt i vården för att hitta ett spännande och intressant jobb i Region Östergötland. Det finns många olika yrken i Region Östergötland, och faktum är att alla är lika viktiga för att patienterna ska få en bra vård.

Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Du är välkommen att ta reda på mer om du vill. Region Östergötland tar emot högstadieelever på prao, och du som går på gymnasiet kan få sommarjobb hos oss under fyra veckor. Ta chansen att prova på att jobba i Region Östergötland - kanske hittar du ditt framtida drömjobb här? För oavsett vilka drömmar du har, kan Region Östergötland vara platsen för dig.