Landstinget i Östergötland

Region Östergötland i sociala medier

Sociala medier mässa

Region Östergötland har en positiv och öppen hållning till sociala medier.

De gör det möjligt att samverka inom ramen för arbetet, till exempel genom att utveckla och underhålla nätverk både inom Region Östergötland och med personer inom samma yrkesområde i andra landsting och regioner. Sociala medier är också ett sätt för Region Östergötland att kunna nå ut och kommunicera, dels med medborgarna, dels med potentiella blivande medarbetare.
De sociala medier som Region Östergötland använder i dag finns listade nedan.

Region Östergötland har en övergripande sida på Facebook och flera olika sidor som vänder sig till särskilda målgrupper. Vi använder sidorna på Facebook för dialog med dig som medborgare och information om Region Östergötlands service.

Clinicum test och innovation
Dans i Öst
Film i Öst
Ge bröstmjölk - rädda liv